1. Dag lieve mensen

Het is zover; morgen stap ik dan eindelijk echt in het vliegtuig om de komende vier maanden niet terug te keren naar Nederland. Ik ga een nieuw stukje wereld zien. Een stukje wereld dat hopelijk net zo mooi is als de plaatjes doen geloven.

Met een gezonde dosis spanning, maar ook veel zin in het nieuwe avontuur vlieg ik morgen om 14.15 naar Dubai, om vervolgens op 2 maart Auckland door de wolken te zien. Op 30 april zal ik vanaf Christchurch naar Cairns vliegen, waar ik mijn familie een weekje bezoek. Resten twee maanden om via de oostkust naar het zuiden te reizen, waar het vliegtuig mij op 27 juni weer van Melbourne naar Schiphol brengt. Dat is het plan. En enige plan ook. Voor de critici onder ons: ik ga mezelf niet herontdekken op een berg of het fellowship imiteren op Mount Doom. Of misschien ook wel. En dat maakt het nu juist zo mooi.

Via deze weg kunnen jullie me volgen tijdens mijn reis. Als je je emailadres achterlaat, ontvang je automatisch bericht wanneer ik tijd voor een update heb gevonden.

Dank aan jullie lieve mensen die voor een fijn afscheid hebben gezorgd. De vele mooie woorden, kaartjes, cadeautjes, foto's en geluksbrengers hebben me goed gedaan.

Tot in Auckland, waar ik vast wel weer iets van me laat horen!

Liefs x

Dyon

Wellicht kun je jezelf her-imiteren op Mount Fellowship (in het kader van; alles kan, niets hoeft). Dusssssss. Op een serieuzere noot: ziet er goed uit zus! En natuurlijk gaan we je op de voet volgen. Enjoy!

mutti en Dré

Héél veel plezier op deze schitterende reis lieverd!!

xx

Nico

Hi Steffie,
Lust er pap van en enjoy it.

Judith

Ik heb me ingeschreven! Kijk nu al uit naar je eerste verhaal. Goede reis en heel veel plezier! xx Judith

Annie Peters

Hoi Steffie.
Een heel fijne reis, en heel veel plezier de komende
maanden.

Mirjam

Have fun................................geniet ervan!!!!

Maria

Heel veel plezier lieve Steffie!

Tiny en Gerrit

Lieve Steffie.
Geniet van je reis!! We blijven je volgen!!
Liefs
Tiny en Gerrit

Je suikeroom Peter

Meid, geniet ervan en ik zal je volgen.

Peggy

en aug wae wille GAER oppe huegtje blieve... Enjoy, en laot de hobbits mer dao; vaor de rest: vaol plezeer!!XX

Syb en Lilian

He, spinmaatje, ziet er poep gaaf uit en bij die bbq's veel water drinken. Je laat mooie impressies achter. Overigens ben ik weer bijna de ouwe na dat gedotter (met als extraatje een heftige bloeding, maar kon niet uitblijven lag op kamer 13) Geniet en stay happy en gezond, xx Lilian en Syb