11. Herfst in Melbourne
Maar ondanks de kou heb ik in deze mooie stad een ontzettend leuke tijd gehad. Dit keer zagen jullie foto's voor de tekst. Net voor vertrek had ik nog tijd ze te uploaden, maar meer info volgt nu. Met uizicht op een waterval die telkens van kleur verandert, lichtjes en blingbling, een flat white en een inmiddels aardig slaaptekort deze update vanuit Dubai airport. Zeventien uur gehad, nog zeven te gaan. Bijna thuis!
Voor het zover is wil ik jullie mijn laatste tien dagen in Melbourne niet onthouden. Het was een goede afsluiting van mijn reis. Ontzettend leuk om tijd met Aaron en Maddie door te brengen. Ze wonen in een schattig huisje dichtbij het centrum. En nadat ze me hadden opgehaald op het vliegveld stonden kat Jake, een heerlijke risotto en een tweepersoonsbed op me te wachten! Ik was bijna vergeten hoe fijn dat is: een groot bed!
De dagen dat Aaron en Maddie werkten heb ik in mn eentje de stad verkend. Heerlijk om er met een kaart rond te dwalen. Ik ben beste vrienden geworden met de gratis shuttlebus en gratis toeristentram en heb zo de hele stad gezien.
De vrije momenten hebben we goed gespendeerddoor bij te kletsen en leuke dingen te doen.We bezochten de markten, stranden, Luna Park. En bovenal: we reden een stuk van de Great Ocean Road en bezochten een gebied waar koala's leven. Wauw, watheb ikgenoten. Zó lief zijn ze. En hoewel ik ze in Hartleys Creek in Cairns vooral slapend had gezien, waren ze hier verrassend actief. Ook heb ik kennis gemaakt met de eerste bloedzuigers in mijn schoenen. Heerlijk. Gelukkig kwam ik er op tijd achter en viel de schade mee.
Daar laat ik het bij voor nu. De foto's zeggen waarschijnlijk nog veel meer. Zo de laatste keer de lucht in. Voorlopig. Nog zeven uur en dan zie ik broertje en Peggy op Schiphol! Kijk er naar uit!
Hoop jullie snel te zien de komende dagen/week!
Veel liefs! x
Ps. Voor fouten in deze tekst verwijs ik jullie graag naar de 'schattige' huilende baby's die me de afgelopen 17 uur hebben wakker gehouden :)
Jeetje dat was het alweer! Welkom thuis, gelukkig heb je hier weer mooi weer. Ik heb genoten van je verhalen. See you soon! x
Fie, wat een verhaal weer...top wat je allemaal hebt gezien en meegemaakt, en heerlijk je vandaag samen met broer te hebben opgehaald! Als vanouds weer goed gelachen! En nu je eigen bed, wat zul je slapen...truste!!
Welkom thuis!! Ik sluit me bij judith aan: ik heb genoten van je verhalen! Tot snel?! X