12. Home sweet home
Lieve mensen,
Het zit er op. Waar ik maanden over heb nagedacht en weken voorbereidingen voor heb getroffen, is alweer voorbij. Het was fantastisch. Wat heb ik genoten. Van de mooie mensen die ik heb ontmoet en ál het moois dat ik heb gezien. En ook van de ervaring om eens uit je comfort zone te stappen. Helemaal alleen. Drie maanden leven uit een rugzak. Ik ben ontzettend blij dat ik me niet heb laten leiden door twijfels en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken.
Ik klom over vulkanen, stond bovenop een gletsjer, wandelde in omstandigheden die ik nog nooit had gevoeld, zwom met Nemo in het reef, was getuige van een walvisduik, zag de prachtigste stranden, maar ook de mooiste meren en bergen. Het was een reis uit duizenden.
Maar natuurlijk ben ik ook blij om weer thuis te zijn. Mijn welkom was heel fijn. Broertje en Peggy op Schiphol inclusief spandoek en ballon, een versierd huis, bloemen, kaartjes, koffie met Limburgse vlaai en een hoop lieve familie. En ook de afgelopen dagen heb ik ervan genoten om een aantal van jullie alweer te zien!
Ik wil jullie bedanken voor alle support tijdens mijn reis. Reacties op deze site, maar ook de mailtjes, smsjes en skypes waren ontzettend leuk!
Dank voor het meereizen!
Liefs Steffie
Top.............Steffie, des se dies ervaring hes mooge mej maake.............auch top um dea vanaaf mien veilige thoeshaave mej te mooge maake......................bedanktj vur al dej weake/moandje leasvoor....................vae zeen os snel!!!
Welkom thuis Steffie,
nu genieten van de mooie herinneringen aan alles wat je hebt beleeft!!!
gr. Josée